fvto geniki archetypo

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

Περιηγηθείτε στον κατάλογο μας  και ανακαλύψτε τον κόσμο της Αναζήτησης...

Δείτε εδώ


to pneyma-tis-itias

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ απόσπασμα από το βιβλίο ΣΟΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ 

Περισσότερα εδώ 


book-publishing

E-SHOP

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΕΔΩ

Σύντομα από τις Εκδόσεις Αρχέτυπο

ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ
Η Θαυμαστή μας Δύναμη

Ερατώ Ροδοπούλου

Στο νέο της βιβλίο η Ερατώ Ροδοπούλου παραθέτει μια σπάνια μεθοδολογία, με ασκήσεις και πρακτικές, προκειμένου να μετατρέψουμε την εσωτερική φωνή που όλοι διαθέτουμε σε αληθινό οδηγό ζωής. Καλλιεργώντας σωστά τη διαίσθησή μας, μπορούμε να βγούμε από αδιέξοδα, να αποφύγουμε κινδύνους και να έχουμε επιτέλους την ιδέα που χρειαζόμαστε για να προωθήσουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Πάνω απ' όλα όμως, μπορούμε με τις μεθόδους που περιγράφονται, να κάνουμε ένα βήμα προς τη δική μας εσωτερική ολοκλήρωση και ισορροπία.


ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΡΤΑ

Χριστίνα Μούτσου

Ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και το Λονδίνο, το Παρίσι και την Αθήνα, ξετυλίγεται μια οικογενειακή ιστορία σε πολλά επίπεδα. Τέσσερις άνθρωποι πιασμένοι στο δίχτυ ενός οικογενειακού μυστικού, επιχειρούν να βρουν τον εαυτό τους. Ένα γευσιγνωστικό ταξίδι και ταυτόχρονα ένα παιχνίδι προοπτικής, με τέρμα και αφετηρία την αέναη αναζήτηση των ηρώων για την προσωπική τους Ιθάκη.


ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ
15 Όνειρα που Άλλαξαν την Πορεία του Κόσμου

Σπύρος Ζωίδης

Όλοι βλέπουμε όνειρα. Από τότε που υπάρχουν άνθρωποι, όλοι μας ταξιδεύουμε σε αυτή τη μυστηριώδη διάσταση, σε έναν κόσμο μαγευτικό, γεμάτο πολύμορφα μηνύματα. Στο μοναδικό αυτό βιβλίο παρουσιάζονται τα δεκαπέντε όνειρα που είδαν επιστήμονες, ηγέτες, καλλιτέχνες και άλλαξαν τη ροή της παγκόσμιας Ιστορίας. Από τη Θεωρία της Σχετικότητας έως το  Yesterday των Beatles, και από τον Αβραάμ, τον Μ. Κωνσταντίνο, τον Λίνκολν, μέχρι τον Νιλς Μπορ, τον Μεντελέγιεφ και την Μαίρη Σέλλεϋ, ο αναγνώστης παρακολουθεί πώς κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι ανακάλυψαν το σπόρο μιας ευφυούς σύλληψης σε ένα όνειρο – και πώς στη συνέχεια κατάφεραν να κάνουν το όνειρο αυτό πραγματικότητα. Μια άγνωστη και συναρπαστική πλευρά της Ιστορίας, δοσμένη με μυθιστορηματικό τρόπο που ζωντανεύει τους πρωταγωνιστές, την εποχή αλλά και το μοναδικό όραμα του καθενός.


ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΒΟΛΟ

Ο Εφευρέτης

Π. Ουσπένσκι

«Θα σου πω ένα παραμύθι, είπε ο Διάβολος, αλλά με έναν όρο: δεν θα πρέπει να με ρωτήσεις για το δίδαγμα…» Η ιστορία του Χιου Μπ. εξελίσσεται από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, και από τα σπίτια των εργατών στα Ηλύσια Πεδία. Με αφηγητή βέβαια τον Διάβολο, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται… Ένα από τα κορυφαία αλληγορικά μυθιστορήματα από τον σπουδαίο στοχαστή και αναζητητή της Αλήθειας, Πήτερ Ουσπένσκι.  


ΜΥΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ

Συλλογικό

Από τα τελετουργικά των Σλάβων στα πειράματα της ΕΣΣΔ και από τον Νίκολας Ρόεριχ στους Νέο-ορθόδοξους, η Μυστική Ρωσία αποτελεί μια πλήρη, διεισδυτικήκαι συναρπαστική καταγραφή της ιστορίας της θρησκείας, του μυστικισμού και της μαγείας στη Ρωσία, γραμμένη από τους πλέον ειδικούς, ένα επιτελείο κορυφαίων ξένων επιστημόνων και ιστορικών. Ένα μοναδικό βιβλίο!

Πισω στην κορυφη