fvto geniki archetypo

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

Περιηγηθείτε στον κατάλογο μας  και ανακαλύψτε τον κόσμο της Αναζήτησης...

Δείτε εδώ


nasa-earth-rounding-sun-high-wallpapers

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

 

του Παναγιώτη Λιβιεράτου

 

Περισσότερα εδώ 


book-publishing

E-SHOP

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΕΔΩ

Νεοναζισμός, η Μυστική Ιστορία του

ai05  

ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ, Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑΣ

  ai06
  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ 
  ai04
 

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, ο μέσος Έλληνας θεωρούσε τα νεοναζιστικά κινήματα της κεντρικής Ευρώπης σαν ένδειξη κάποιας έμφυτης σκοτεινιάς της τευτονικής ψυχής. Σήμερα, με την οικονομική κρίση να έχει δημιουργήσει αμυντικά τείχη μέσα σε όλους μας και την τρομαχτική πίεση που δεχόμαστε από το εξωτερικό, τα πράγματα έχουν αλλάξει. 
Με αυτό στο νου μας, παρουσιάζουμε στο εν λόγω τεύχος της Απαγορευμένης Ιστορίας το πρόσωπο του νεοναζισμού όπως αναπτύχθηκε στη Δύση, από τους μυστικιστές θεωρητικούς που τροφοδοτούν με αιματηρά οράματα τους πιστούς, μέχρι τα γκέτο και τις χαμένες στα βουνά των ΗΠΑ κοινότητες που κρατάν την ακραία αυτή ιδεολογία ζωντανή. 
Ένα ενδιαφέρον χρονικό που εκπλήσσει και δίνει σημαντικά μαθήματα για όσα διαδραματίζονται στις πόλεις και τους δρόμους μας σήμερα... 
 

Τζούλιους Έβολα: Ο Προφήτης του Νεοφασισμού
Μια βρετανοϊταλική φασιστική συμμαχία, κάποιες τρομοκρατικές ενέργειες στην Ιταλία του 1980, το ιδεώδες του Μηδενισμού και η δημιουργία του «πολιτικού στρατιώτη». Και πίσω απ' όλα αυτά μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που μέχρι σήμερα συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον σε ένα ετερόκλητο ακροατήριο. 


Σαβίτρι Ντέβι, η Ιέρεια του Νεοναζισμού
Ο βίος και τα έργα της γυναίκας που πρόσφερε στο μεταπολεμικό νεοναζιστικό κίνημα ένα μυστικιστικό παν-αριανικό μύθο. Το ταξίδι στην Ινδία, η σύλληψη και φυλάκιση της από τους Συμμάχους και η αφοσίωσή της στην «Ιερή Χώρα των Αρίων». 


Αποκρυφιστικός Φασισμός στις ΗΠΑ
Οι επιθέσεις εναντίον του Χριστιανισμού (ως εβραϊκό κατάλοιπο), το όραμα μιας ιεραρχικής κοινωνίας καστών (με πρότυπο την βεδική Ινδία) και η δημιουργία της «Νέας Ατλαντίδας». 


Skinheads και Black Metal
Καθώς νέα κύματα μεταναστών και προσφύγων έρχονται συνεχώς από την Αφρική και την Ασία στις ανεπτυγμένες χώρες η ένταση και η πίεση που δέχονται τα ασθενέστερα στρώματα του εντόπιου πληθυσμού αυξάνεται. Όλο αυτό έχει γεννήσει τις τελευταίες δεκαετίες μια νέα πολιτική λευκής ταυτότητας, η οποία εκφράζεται μέσα από τη μουσική της «λευκής δύναμης».


Νεοναζισμός και Νέα Παγκόσμια Τάξη
Η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης και το τέλος του κομμουνισμού το 1990. Η εξέλιξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς το ομοσπονδιακό μοντέλο και η υπογραφή της Συνθήκης του Μάαστριχτ. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, η σύγχρονη συνωμοσιολογία και η καπήλευση του αρχέγονου.


Νεοναζιστικός Σατανισμός
Η θεωρία που βασίζεται στην προσμονή μιας νέας ελίτ υπερανθρώπων, που θα σαρώσουν τις κατώτερες μάζες με τις «δουλικές θρησκείες και ηθικές τους». Η προφητεία για την επερχόμενη Αυτοκρατορία και το νέο Καίσαρα.Η λευκή επανάσταση και η αναζήτηση των παλιών θεών. Όταν ο ναζισμός απέκτησε λατρεία...


Η Νεοναζιστική Θεωρία του Μιγκέλ Σεράνο
Ο ναζιστικός μυστικισμός δεν έλαβε τέλος με τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Συνέχισε να υπάρχει και ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του προέκυψαν μέσα από ένα μίγμα της απόκρυφης ιδεολογίας και των νεότερων αναγνώσεων. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι μια νέα χιτλερική αίρεση, η οποία συγκροτήθηκε από το Χιλιανό διπλωμάτη, εξερευνητή και ποιητή Μιγκέλ Σεράνο...


Ο Παγκόσμιος Νεοναζισμός
Η νέα εθνικιστική κουλτούρα, οι πολυφυλετικές προκλήσεις και το κρίσιμο ζήτημα της αφομοίωσης των άλλων λαών. Με ποιον τρόπο αναδύονται οι εθνικιστικές ομάδες σήμερα και πού πραγματικά αποσκοπούν;


Τιμή: 6,00 €

icon cart
Αγοράστε το τώρα με έκπτωση από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Πισω στην κορυφη